Ziinah er en ung dansk virksomhed, som sælger en ny generation af stilfulde og unikke læderreflekser i stilrent dansk design. Ziinah, som også er navnet på læderrefleksen er af høj kvalitet og bruges som frithængende tilbehør til tasker, rygsække, briefcases, jakker og barnevogne.

Læderrefleksen er ens på begge sider, så den reflekterer lige meget hvilken vej den vender. Den er håndlavet og produceres i Litauen under gode arbejdsforhold. Læderet er af høj kvalitet og opfylder EU’s strengeste miljøkvalitetskrav. Derudover er refleksen CE godkendt og lever op til EN 13356:2001 standarden.

Historien bag Ziinah

Mit navn er Rana og jeg er kvinden bag Ziinah. Jeg er en 37-årig kvalitets- og modebevidst entusiast, som har en drøm om at kunne gøre en forskel.

Ligesom mange andre danskere, er jeg til daglig ret bevidst om at give mine børn reflekser på, når de færdes i trafikken. Samtidig er jeg en af de mange danskere, der pendler til og fra arbejde og i de mørke måneder i vinterhalvåret, har jeg som blød trafikant ofte følt mig farlig usynlig, når jeg skulle over vejene. Selvom jeg var bevidst om, at jeg skulle gå med en refleks, var jeg desværre selv en del af den kedelige statistik, som fravalgte reflekserne, fordi de ikke var tiltalende og stod for meget i kontrast til min jakke og taske. Efter flere søgninger både i de fysiske butikker og på web, fandt jeg ikke, hvad jeg ledte efter.

Ziinah – en ny generation af stilfulde reflekser

Derfra startede min motivation for udviklingen af en refleksbriks, der både lever op til sikkerheden, men som også er af god kvalitet, stilfuld og tiltalende for både unge og voksne. Jeg tænkte, at hvis refleksen kunne være en form for tilbehør til taske, rygsæk, briefcase eller barnevogn, ville folk huske den samtidig med, at det ville se pænt og stilfuldt ud. Ziinah-refleksen blev efter flere års overvejelser og flere prototyper til en håndlavet dråbeformet kvalitetsrefleksbriks af læder.

Ziinah- Vizible with style

Navnet Ziinah er et pigenavn på arabisk, men betyder også tilbehør/accessories.

Mission

Ziinah’s mission er at få flere unge og voksne til at gå med reflekser og dermed at gøre det ‘trendy’ at gå med reflekser.

Vision

Ziinah’s vision er at være med til at gøre en forskel, ved at gøre de bløde trafikanter mere synlige, for med en glimtende refleks mindskes risikoen for at blive påkørt med 85 procent. Reflekserne giver markant bedre synlighed, og det kan redde liv i trafikken.